Izgradnja objekata visokogradnje Ispis E-mail
MI GRADIMO SUVREMENIM TEHNOLOŠKIM RJEŠENJIMA
”Mi za Vas gradimo suvremenim tehnološkim rješenjima ”
U području izgradnje objekata visokogradnje ističemo uporabu najmodernijih tehnoloških i ekoloških saznanja. Mi smo tvrtka koja svoje reference temelji na kvalitetnim inženjerskim uslugama i izvođenju radova sa poštivanjem zadanih rokova.
Raspolažemo vlastitom opremom i mehanizacijom; građevinski strojevi, kranovi, mikseri, auto dizalice 30,40,50,70,80,160 i 200 T, beton pumpe, kompletan program "DOKA" FRAMAX oplata za zidove (2. 500m2) i DOKA DOKAFLEX oplata za etažne ploče (9.000 m2)
građevinske skele 8.500 m2 kao i radnom snagom za izgradnju objekata klasičnim i montažnim načinom izvođenja. Gdje je ekonomski opravdano, naši timovi predlažu investitorima različite načine gradnje (klasični, polumontažni i montažni način gradnje) kako bi se optimalizirala izgradnja.
Do sada smo izgradili veliki broj poslovnih, stambenih, industrijskih, sportskih i javnih objekata, kao izvođači ili investitori. Naša ponuda obuhvaća usluge projektiranja, izvođenja, upravljanja projektima, djelatnosti glavnog izvođača radova, sanacije, adaptacije, planiranje i kontrolu gradilišta. Objekte nudimo po sistemu ''ključ u ruke'' ili prema ugovorenom troškovniku s definiranim jediničnim cijenama.
Gradilištima upravljaju project manageri sa voditeljima gradilišta čime se osigurava kvalitetno praćenje troškova i trajanje pojedinih aktivnosti pri gradnji.
Dodatnu podršku vođenju projekata ostvarujemo sa projektnim uredom koji zapošljava ovlaštene inženjere raznih struka. Projektni ured je osposobljen za izradu glavne i izvedbene dokumentacije što je dodatno osiguranje kvalitetne gradnje. Time investitorima dajemo dodatno jamstvo za izvođenje objekata u traženom roku sa garantiranom kvalitetom.
 
DSC05219.JPG
Elektro Milas.jpg
Feal-Mostar.jpg
Galerija objekata 6.jpg
 

 
Sljedeća »